Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

27 Nov 2012

Messi te ajută să te lași țigările: “Renunță la fumat împreună cu Barca”. Intră în programul special de antrenament cu aplicația iCoach

 

Pe 1 decembrie, cu prilejul partidei din Primera Division împotriva lui Athletic Bilbao, FC Barcelona va inaugura cea mai importantă campanie de renunțare la fumat, derulată în parteneriat cu Comisia Europeană: “Renunță la fumat împreună cu Barca”

 

 

Anunțul oficial a fost făcut acum două luni și poate fi citit integral aici. Este un nou pas al campaniei paneuropene de încurajare a renunțării la fumat, care își propune o schimbare fundamentală a modului în care se realizează comunicarea acestui subiect. Dacă până acum spațiul public era dominat de imaginile îngrozitoare ale organelor distruse de fumat, de acum înainte mesajele vor fi din spectrul pozitiv, prezentând beneficiile renunțării la fumat. 

 

Pe scurt, foștii fumători arată mai bine, se simt mai bine, miros mai bine și au mai mulți bani. Pe cuvânt! Iar drumul spre statutul de fost fumător devine foarte scurt dacă intri în programul special de antrenament iCoach, o aplicație disponibilă pe iOS și pe Android care te va consilia în privința renunțării la fumat, indiferent dacă ți-ai propus sau nu să lași țigările “de mâine” :).

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *