Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

12 Nov 2012

Hipocrate iPad: intră în noua dimensiune a comunicării științei medicale!

Hipocrate iPad: intră în noua dimensiune a comunicării științei medicale!

“Este în ADN-ul Apple ideea că tehnologia singură nu este suficientă. Tehnologia trebuie îmbinată cu arta, cu umanitatea, pentru a ne permite să rezolvăm cele mai complicate ecuații”

Steve Jobs

 

Parafrazând afirmația fondatorului Apple, pot spune că în ADN-ul nostru, al celor care lucrăm la revista Hipocrate, avem bine întipărită ideea că informația științifică medicală nu este suficientă prin ea însăși.

 

Pentru a ajunge la public, trebuie să explicăm informația cu ajutorul liderilor de opinie, să o transmitem într-o formă literară și grafică de top și să folosim cele mai noi tehnologii pentru a o face accesibilă, provocatoare și interesantă.

 

Anunțăm astăzi lansarea oficială a aplicației Hipocrate iPad, cea mai modernă cale de comunicare a științei medicale din România.

 

Hipocrate iPad reprezintă dovada supremă a faptului că în timp ce știința medicală progresează cu o viteză uimitoare, și știința comunicării acestor progrese ține pasul cu inovația.

 

Hipocrate iPad este disponibilă gratuit în Appstore, fiind rezultatul unui efort colectiv și continuu, la care au contribuit esențial Costin Hurduc, Alex Ghiu și Mugur Frîncu.

 

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *