Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

2 May 2012

Chemați-vă prietenii în jurul monitorului, urmează un anunț important pentru țară! Pacienții români și familiile lor au, din această primăvară, cel mai complet ghid pentru sănătatea lor: revista 4P

 

Anunțăm astăzi oficial lansarea publicației “4P”, adresată pacienților și familiilor acestora. Revista “4P” este cel de-al doilea produs media din portofoliul KOL Medical Media, după Revista Hipocrate România, aceasta din urmă fiind dedicată medicilor din țara noastră.

 

 

Ideea noii publicații s-a născut dintr-o întrebare repetată frecvent, în ultimii 6 ani, de liderii de opinie apropiați revistei “Hipocrate”: dar pentru pacienți nu faceți nimic? Răspundem astăzi concret, cu o publicație trimestrială, care va apărea în minimum 108 pagini și care își propune să devină cel mai relevant ghid de sănătate din România.

 

În “4P”, vorbim despre bolile românilor pe limba omului care nu a terminat facultatea de medicină. Simplu, dar nu simplist. Sintetic, dar nu superficial. Și, nu în ultimul rând, util.  Căutăm utilitatea în demersul nostru, ne dorim să fim parte din procesul terapeutic, nu ne interesează doar să oferim pretexte pentru sacrificarea copacilor țării, pentru obținerea hârtiei tipografice.

 

Având în spate experiența echipei editoriale KOL Medical Media și suportul a sute de lideri de opinie din medicina românească, pornim pe drumul corect, cu optimism și cu dorința de a îmbunătăți în mod real viața cititorilor noștri.

 

Revista 4P se distribuie în rețeaua Inmedio / Relay, prețul unui exemplar fiind de numai 6,9 lei. 

 

1 Comment

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *