Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

2 May 2012

Revista 4P: editorialul ediției de primăvară 2012. Explicație pentru numele publicației: Predicție. Prevenție. Participare. Personalizare

 

4P? Adică For Patients. Exact, pentru pacienți. Și pentru familiile lor. Pentru oamenii interesați de starea lor de sănătate. De depistarea timpurie a bolilor, de medicii cei mai buni, de conduita pe care trebuie să o aibă atunci când urmează un tratament.

 

Pornim pe acest nou drum, ghidați de cei 4P de pe copertă și de gândul bun al tuturor celor care, în ultimii ani, ne-au cerut o publicație prin care să promovăm educația pentru sănătate.

 

Toți cei care scriem în aceste pagini suntem, la bază, medici. Avem o dublă cultură, medicală și de comunicare. Fără falsă modestie, suntem cea mai bună echipă de profil din România.

 

Cunoaștem așteptările, temerile și barierele existente în relația cu dumnevoastră. Le-am înțeles și le vom desluși din ce în ce mai bine de acum înainte. Iar soluțiile le veți descoperi, în fiecare anotimp, în revista 4P.

 

Vă punem în centru pe dumneavoastră. Cei care ați avut neșansa de a fi pacienți. Pe cei care au un bolnav cronic sau acut în familie.

 

Sau pe cei care pur și simplu vor să rămână sănătoși. Să prevină bolile, să participe, dacă este nevoie, la actul medical, să primească un tratament personalizat, iar rezultatul să fie predictibil.

 

Aceasta este medicina viitorului, strânsă în buchetul celor 4P și în dorința noastră de a vă ajuta. Pentru că toți am depus Jurământul lui Hipocrate.

 

Sumarul 4P - ediția de primăvară 2012

 

0 Comments

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *