Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

13 Aug 2012

Ediția de vară a revistei pentru pacienți și familiile lor, 4P: coperta cu Nadia Comăneci și un dosar despre sănătatea bărbatului. O găsiți în rețeaua Inmedio/Relay

Olimpiada de vară s-a încheiat, dar legendele olimpice nu mor niciodată.

 

Puteți prelungi bucuria ultimelor săptămâni citind în ediția 4P din această vară un interviu exclusiv cu Nadia Comăneci, despre stilul de viață sănătos al marii campioane și al familiei sale.

 

Coperta ediția de vară 4P - Nadia Comăneci

 

Și, în completare, un dosar de peste 50 de pagini despre suferințele bărbatului, explicate pentru femeia care îi stă alături.

 

Vă ofer o introducere în subiect de dr. Roxana Călin, consumer health editor KOL Medical Media, cea care a scris și editorialul ediției 4P, pe care vi-l redau mai jos:

 

Sănătatea bărbatului, prioritate a femeii

 

Bărbații căsătoriți trăiesc cu zece ani mai mult, suferă mai rar de boli cardiovasculare, diabet, cancer și chiar de boli psihice.

 

Acest număr este dedicat bărbatului din viața dumneavoastră. Pentru că sănătatea lui nu mai este o problemă personală, ci una care vă afectează în mod direct. Și pentru că, în calitate de soție, îl îngrijiți adesea mai mult decât toți doctorii la un loc.

Iar studiile demonstrează cât de bine vă descurcați în cest rol, de protectoare a sănătății soțului dumneavoastră. Bărbații căsătoriți trăiesc cu zece ani mai mult, suferă mai rar de boli cardiovasculare, diabet, cancer și chiar de boli psihice. De asemenea, merg mai des la controle medicale și beneficiază de un tratament mai eficient pentru bolile de care suferă. Și, cu cât femeia este mai educată și mai informată, cu atât știe mai bine cum să lupte pentru sănătatea celui drag.

Dumneavoastră ne adresăm, femeii inteligente și educate care vrea să afle despre poblemele medicale cu s-ar putea confrunta soțul ei. Ca să depășiți mai ușor momentele grele, vă punem la dispoziție informații utile despre principalele boli ale bărbaților, modul în care pot fi prevenite și ce puteți face atunci când acestea apar.

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *