Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

8 Jul 2013

Premieră: lansãm astăzi kitul de asistență a pacientului cu astm bronșic

Premieră: lansãm astăzi kitul de asistență a pacientului cu astm bronșic

 

Este cel mai modern instrument de comunicare medic-pacient și pacient-pacient din România.

Oriunde și oricând, pacienții cu astm au la dispoziție toate informațiile despre boala lor, validate de cele mai importante societăți științifice de profil din România.

Proiectul este derulat de Societatea Română de Pneumologie și de Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică (SRAIC), împreuna cu Kol Medical Media și cu sprijinul GlaxoSmithKline.

Pachetul, creat ca un răspuns la scăderea aderenței la tratament a pacientului cu astm, cuprinde Jurnalul pacientului Adult cu Astm şi Jurnalul Copilului cu Astm, materiale disponibile atât în variantă printată, cât și în variantă digitală, pe www.jurnalulpacientului.ro (pentru web, telefon, tabletă, adaptându-se fiecărui device de pe care sunt accesate).

simulari_toate

Jurnalul pacientului Adult cu Astm şi Jurnalul Copilului cu Astm vor fi distribuite către pacienţi prin intermediul medicilor de specialitate (pneumologi, alergologi).

Kitul de asistență a bolnavului cu astm pune la dispozitia medicului un instrument verificat, disponibil oriunde și oricând, pe care poate să-l recomande pacientului cu astm, pentru a-l asista în timpul tratamentului.

În același timp, Kitul ajută în mod real pacientul, facilitând accesul acestuia la informații verificate și stimulându-l să aibă o evidență continuă a parametrilor stării de sănatate, prin paginile de monitorizare ale Jurnalului și în secțiunea dedicată online.

Revin.

 

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *