Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

27 Apr 2012

Un mesaj direct pentru domnul ministru Ritli: Du-te! Învârtindu-te!

Guvernul a căzut în Parlament , iar domnul ministru Ritli ne-a spus  ceea ce bănuiam încă de la învestire: funcția numărul 1 în sistemul sanitar românesc îl cam încurca!

 

Iată ce a declarat Ladislau Ritli, conform ziarului Adevărul, imediat după votul de astăzi:

 

“Soţia mea se bucură, în orice caz. Pentru ea a fost o suferinţă de opt luni, de când am plecat (din Oradea – n.r.)”, a spus zâmbind ministrul Sănătăţii. El a arătat că aşteaptă instrucţiuni de la primul-ministru şi de la UDMR şi se va conforma. “Nu sunt politician. Aştept instrucţiuni de la primul-ministru, de la UDMR, mă conformez”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

 

Nimic despre regretul de a nu continua o reformă pe care, măcar formal, a coordonat-o. Nimic despre proiectele aflate în derulare și care ar putea fi stopate de următorul ministru. Nimic despre reușitele mandatului său, care or fi fost acelea. Nimic, nimic, nimic.

 

Domnul ministru aproape că se bucură: a scăpat de un mare chin, ministeriatul! Și așteaptă acum instrucțiuni de la partid, că doar nu de la NICE. Se roagă probabil ca șefii lui să nu aibă ideea de a-l repropune pentru noul Guvern.

 

Nu era de-ajuns că domnul Ritli nu avea o minimă pregătire profesională, pentru a fi managerul întregului sistem de sănătate. Nu era de-ajuns că nu a avut pic de vocație în exercitarea prerogativelor ministeriale. Acum constatăm că domnul Ritli nu avea nici chef de munca asta, pe care a făcut-o dintr-o obligație de partid.

 

Incredibil cum arată România după 23 de ani de capitalism. Nu doar că elitele nu pot influența efectiv destinele țării, dar suntem în punctul în care nu mai găsim nici niște banali administratori care să aibă pur și simplu chef de treabă!

 

 

1 Comment

  1. nu se doreste sa gasim administratori…haosul e casa mafiotilor.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *