Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

27 Feb 2013

Tehnologia în sprijinul pacienților cu diabet

Tehnologia în sprijinul pacienților cu diabet

 

Mâine începe, la Paris, Conferinţa Internaţională pentru Tehnologii Avansate & Tratament pentru Diabet (ATTD), cel mai important eveniment din Europa, ce are ca temă tehnologia pentru tratamentul diabetului.

Compania Sanofi va sponsoriza un simpozion satelit la ATTD cu titlul “Tehnologie: Contribuţia la managementul diabetului de astăzi şi de mâine” în care se va prezenta o imagine globală asupra tratamentelor actuale şi viitoare, a instrumentelor şi proiectelor care să faciliteze luarea deciziilor clinice şi care să permită pacienţilor să preia controlul asupra diabetului. Sesiunea se va încheia cu o prezentare despre pancreasul artificial la copii.

“Astăzi, managementul efectiv al diabetului este o încercare de a simplifica rutina zilnică a oamenilor care trăiesc cu această boală. Acest lucru înseamnă că avem nevoie de abordări vaste ale diabetului, bazându-ne pe tehnologiile avansate”, spune Pierre Chancel, Senior Vice President, Sanofi, Global Diabetes, citat într-un comunicat al companiei.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *