Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

17 Dec 2013

Știrea anului în pharma: GSK nu va mai susține participarea medicilor la congrese!

Știrea anului în pharma: GSK nu va mai susține participarea medicilor la congrese!

S-a comunicat oficial astăzi, după ce informația a circulat, pe surse, în ultimele luni.

Ideile principale:

La nivel global, compania demarează un nou program de recompensare a forţei de vânzări, înlăturând complet obiectivele individuale de vânzări; România a făcut deja un pas în acest sens: pe piaţa locală, GSK a eliminat target-urile individuale de vânzări la începutul anului 2013;

Tot acum va începe şi un proiect prin care vor fi stopate plăţile către profesioniştii din domeniul sănătăţii pentru angajamentele acestora ca vorbitori şi pentru participarea la conferinţe şi congrese medicale, în România acest proces urmând să fie demarat în 2014.

Asistăm la un moment cu adevărat istoric, care va influența în sens pozitiv piața farmaceutică din România, în următorii 20 de ani.

GSK este una dintre cele mai mari companii farmaceutice de pe piața românească, iar efectele deciziei anunțate astăzi se vor propaga, mai devreme sau mai târziu.

Asistăm la o schimbare fundamentală a modului de a gândi businessul pharma. Anunțul de astăzi al GSK confirmă orientarea faptică, nu doar la nivel de declarații, de la prescripție către valoarea adusă pacientului. 

Revin.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *