Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

7 Aug 2014

Noul GM Boehringer Ingelheim în România: Ana-Maria Boie

Noul GM Boehringer Ingelheim în România: Ana-Maria Boie

 

Boehringer Ingelheim a numit-o pe Ana-Maria Boie, 40 ani, în funcția de Director General în România. Ana-Maria Boie preia ștafeta de la Jan-Stefan Scheld începând cu luna august a acestui an. După trei ani în România, Scheld a fost numit Director de Marketing al Departamentului Respirator în Japonia.

AnaMaria Boie

Ana-Maria Boie este de profesie medic și are o experiență de peste 12 ani în industria farmaceutică. Anterior preluării funcției de Director General al Boehringer Ingelheim România, Ana-Maria Boie a lucrat aproximativ șase ani în cadrul companiei, ocupând diferite poziții de management în marketing și vânzări, la nivel local și regional.

„De peste 130 de ani viziunea Boehringer Ingelheim se traduce prin Value through innovation, descoperirea de soluții atât pentru nevoile pacienților și familiilor lor, cât și pentru comunitate și angajații noștri. Obiectivul nostru numărul unu va continua să fie asigurarea accesului pacienților din România la medicamente de ultimă generație. Sperăm ca în scurt timp să putem pune la dispoziția pacienților, prin intermediul noii liste de medicamente compensate, soluții care să aibă un impact pozitiv asupra sănătății și calitatii vieții lor. Mă aflu în acest punct datorită echipei cu care colaborez de aproape șase ani și a celui care a crezut în mine și m-a pregătit pentru această poziție, Franz Zinsberger. Succesul unui manager este în mare parte bazat pe calitatea oamenilor cu care lucrează”, a declarat Ana-Maria Boie, noul Director General al Boehringer Ingelheim România.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *