Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

21 Mar 2014

Noul Director General GSK România: Barbara Cygler

Noul Director General GSK România: Barbara Cygler

 

Barbara Cygler a fost numită Director General GSK România începând cu 1 aprilie 2014. Barbara, care este parte a echipei de management a GSK România de doi ani, îi succede în funcţie lui Pascal Prigent, numit VP, Vaccines Commercial Strategy, GSK US Pharmaceuticals începând din aprilie.

Barbara Cygler are o experienţă de peste 15 ani în industria farmaceutică, venind la GSK România în aprilie 2012, în rolul de Business Unit Director pentru divizia Retail, ulterior fiind numită Specialty Care Business Unit Director. Anterior venirii în România, a avut diverse roluri în GSK Franţa (începând cu 2007), precum Respiratory&Osteoporosis Marketing Director, Sales Director Retail şi Marketing & Sales Director Primary Care. Înainte de a se alătura GSK, Barbara a lucrat în companii farmaceutice mari, în diverse arii terapeutice precum tromboza şi aterotromboza.

De origine franceză, Barbara Cygler, în vârsta de 41 de ani, a absolvit Management expert degree (École Supérieure de Gestion E.S.G.), precum şi un Master în Pharmaceutical Marketing.

Barbara Cygler, GSK

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *