Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

16 Dec 2014

Jurnalul lui Livius (V): Moș Crăciun a venit cu VIREMIE ZERO. După 3 luni de terapie fără interferon pentru hepatita C

Jurnalul lui Livius (V): Moș Crăciun a venit cu VIREMIE ZERO. După 3 luni de terapie fără interferon pentru hepatita C

 

“În sfârşit astăzi am luat şi ultimele tablete şi tot azi am primit şi rezultatele finale la acest tratament. Deci tratamentul este foarte costisitor dar a adus şi rezultatele pe măsura (nu a costat degeaba o grămada de bani). Aici e dovada:

analize Livius Kohlen

În data de 8.12.14 am fost la medic şi am dat sânge pentru analize, apoi am discutat despre ce va urma. Deci, după 3 luni ma voi duce din nou la clinică pentru a repeta analizele şi pentru a face un control cu Fibroscanul, apoi dacă rezultatul va rămâne tot negativ, asta ar însema ca voi rămâne 99% NEGATIV, dar ca sa fie mai sigur, atunci se va mai repeta încă o dată după 6 luni aceste analize şi vom avea rezultatul final.

Deci ca urmare mulţumesc bunului Dumnezeu că m-a ajutat să termin cu bine acest tratament, mulţumesc familiei şi tuturor prietenilor care m-au susţinut psihic şi sufleteşte pe tot parcursul acestor ani. Sper ca acest jurnal sa fie citit şi de alţi oameni din Politica, Ministerul Sănătăţii ş.a.m.d, din România sa vadă că se poate şi să dea speranţe mari la toţi cei care aşteaptă o vindecare fără nici un efect secundar.

Şi pentru că tot vin sărbătorile, vă urez un Crăciun fericit şi un an nou fericit cu cât mai mulţi SVR-rişti.

Livius”

Povestea integrală a lui Livius Kohlen poate fi citită aici.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *