Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

22 Oct 2014

Jurnalul lui Livius (II): Totul este în regulă după primele 9 zile de tratament fără interferon al hepatitei C

Jurnalul lui Livius (II): Totul este în regulă după primele 9 zile de tratament fără interferon al hepatitei C

 

“Au trecut 9 zile şi aş vrea să relatez cum se prezintă starea mea de sănătate acum, la începutul tratamentului. Sincer vă spun că nu am observat absolut nici un efect secundar la acest tratament. Într-o singură zi am avut nişte dureri de cap, dar cred că de la vremea asta schimbătoare şi nu de la medicamente. În rest am lucrat de dimineaţă toată săptămâna, medicamentele le-am luat între ora 6.50 -7.10 în fiecare zi.

Săptămâna ce urmează am schimb de noapte şi o să văd cum se prezintă starea de oboseală în comparaţie cu cea de dinainte de tratament. Am o stare de sănătate bună, cu poftă de mâncare normală şi fără multe lipsuri.

Deci, în concluzie, pentru mine nu s-a schimbat absolut nimic, nici fizic şi nici psihic, doar câteodată mă întreb dacă oare îşi face efect tratamentul. Dacă şi săptămânile viitoare continuă tot aşa, atunci vă voi relata situaţia după prima lună (după cei 40.000 EURO înghiţiţi :-)) pentru că nu are rost să scriu prea multe dacă nu se întâmplă ceva pentru a putea fi relatat.

Să auzim numai de bine, Doamne ajută mai departe”

Livius Kohlen

Primul episod, aici. Va urma.

2 Comments

 1. Salutare,
  Asta nu inseamna ca tratamentul nu isi face efectul dorit. Ai un organism bun, rezistent, ești mai tânăr, iar efectele nu se resimt. Eu am facut tripla terapie, cu INCIVO, care este un tratament destul de greu de suportat. Eu nu am avut probleme deosebite, totuși tratamentul a avut efect pozitiv, dupa 1 luna eram nedetectabil!!! Te vei face bine, fii încrezător, cu un psihic bun. Te va ajuta foarte mult, sa ramai neschimbat, ca si cum nimic nu s-a întâmplat in viața ta. Fii vesel, optimist, nu te opri in a consuma si o porție de cartofi prăjiți când iti doresti, poți sa pui si ketchup… Si usturoi… Nu se întâmpla nimic. Iar daca ai pofta de o cola mica de 0,5 litri, du-te si bea una. Eu asa am facut, nu glumesc deloc. De fapt, pastilele necesitau a sta in putina grăsime in stomac pentru a fi absorbite de organism cum trebuie. Succes!!!

  • Dragos,multam pentru sfaturi.Dupa ce am citit si mesajul tau pe messenger mi-am dat seama cine esti,dar cand sa-ti raspund,am fost blocat (pacat).
   Singurul efect secundar la acest tratament e ca BVB echipa mea favorita,pierde din ce in ce mai des in Bundesliga.
   In rest ma simt perfect si doresc ca in viitorul apropiat ca acest medicament sa ajunga si in Romania.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *