Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

28 Apr 2014

Hei, bizonule!

Hei, bizonule!

 

Da, da, tu! Ăla din fața televizorului! 

Lasă-l pe Măruță și vino mai aproape. Am un mesaj important pentru tine: ești un prost!

Cum? Nu e frumos să mă iau de un om bolnav? Ce te doare? Spatele? “Șalele, de atâta amar de stat la televizor”, vorba reclamei?!

Ai fost la medic? Păi de ce nu? A, nu ai bani de doctor și nici de pastile? Ar trebui să fie gratuit pentru tine, că doar ai contribuit o viață la bugetul sănătății.

Stai, stai, nu te indigna! Tot prost ești și hai să-ți spun de ce:

– zilnic, tu și alți bizoni ca tine vă uitați la Măruță, la Capatos, la Acces Direct și la alte producții de gen

– vă place, pentru că acolo apar toate sticlele de plastic ale showbiz-ului: drăgușence, cruduțe și alte creații ale bisturiului

– voi vă uitați, ratingul se umflă. Umpleți cu bani conturile televiziunilor și sutienele starletelor (doar nu credeți că vin acolo gratis?)

– starletele trebuie să vină zilnic cu ceva nou – un botox, o liposucție, un alt implant de silicon, o vaginoplastie, că de teoria relativității s-a ocupat altcineva, parcă

– fiecare “ceva nou” înseamnă bani. Mulți bani. Plătiți de bucățile de platic către medicii de la Spitalul de Arși, de exemplu.

– la un moment dat, însă, este nevoie de prea mulți bani. Dar se găsesc soluții. Din bugetul spitalului. Da, din banii tăi s-au plătit rotunjimile, pătrățimile și alte forme geometrice care te țin captiv în fața mizeriilor de la TV.

Ești acționar moral al întregii mizerii.

Te plângi în continuare? Măcar lasă dracului telecomanda!

anda adam 1

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *