Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

19 Aug 2015

Grupul de pe Facebook are obligația să preia șefia Colegiului Medicilor

Grupul de pe Facebook are obligația să preia șefia Colegiului Medicilor

 

Democratic, prin vot, la alegerile care vor avea loc cel mai probabil în luna decembrie a acestui an. Atunci expiră mandatul actualei echipe, cea care nu doar că n-a fost capabilă să gestioneze  dorințele, solicitările și așteptările medicilor, dar prin acțiunile din ultimii 8 ani au contribuit decisiv la compromiterea imaginii medicului român.

Atitudinea din ultima săptămână a conducerii Colegiului Medicilor confirmă faptul că acești oameni nu mai trebuie girați pentru un nou mandat.

Grupul de medici de pe Facebook trebuie să fie reprezentați și văzuți ca parteneri legali, insituționali și credibili ai autorităților. Iar calea potrivită, incontestabilă și dătătoare de certitudini pe termen scurt, mediu și lung este preluarea legală a conducerii Colegiului Medicilor din România.

Așa cum arată în acest moment Grupul de pe Facebook, în perspectiva votului din decembrie pentru noua echipă de conducere a Colegiului Medicilor, putem să ne așteptăm la o alegere cu majoritate de voturi, din primul tur, a candidatului (echipei de conducere) agreat de medicii grupați pe rețeaua socială.

Să nu uităm că mai puțin de 2.000 de voturi l-au făcut președinte, acum 8 ani, pe Vasile Astărăstoaie. Acum, suntem peste 20.000.

———————————–

În ce mă privește, pentru a elimina orice suspiciune, afirm cu tărie că nu ma interesează nicio funcție în cadrul Colegiului Medicilor, la alegerile din acest an. Dar, în măsura în care membrii Grupului de pe Facebook vor considera oportun, afirm întreaga disponibilitate de a contribui pro bono la definirea programului electoral, la campania pentru alegeri și la comunicarea candidatului (echipei) Grupului de medici de pe Facebook, conform experienței și priceperii.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *