Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

16 Apr 2013

Ediție specială Hipocrate: despre vizionari. Unul dintre ei ne vizitează începând de astăzi: prof. Dominique Rueff

Ediție specială Hipocrate: despre vizionari. Unul dintre ei ne vizitează începând de astăzi: prof. Dominique Rueff

 

Ne-a spus-o și Steve Jobs, iar mesajul se regăsește și în discuția cu academicianului Solomon Marcus: “Nu vă lăsați dominați de dogmă!”

Pentru un om de știință – și la urma-urmei pentru fiecare dintre noi – nu există un risc intelectual mai mare decât acela de a ne hrăni cu produsele gândirii altora, de a nu pune la îndoială, cu bună-credință, realități care aparent sunt de neclintit.

Dominique Rueff

Această ediție specială Hipocrate este despre vizionari. Despre acei oameni care privesc dincolo de linia orizontului, în încercarea de a-și pune întrebări despre care mulți nu știu nici măcar că există și de a găsi răspunsurile care fac lumea să progreseze. Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru Medicină, este unul dintre acești oameni minunați, capabili să transforme totul în jur prin curajul gândirii și forța inovației. Așa a apărut și grupul Chronimed, reprezentat în aceste pagini și în aceste zile, în România, de profesorul Dominique Rueff.

Chronimed este nu doar sursa principală de informații științifice pentru această ediție specială Hipocrate, dar deja coagulează un nucleu științific care are forța de a imprima un nou sens în medicina și în viața noastră.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *