Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

27 Jun 2016

Dr. Cecilia Radu, noul Director General Novo Nordisk Romania

Dr. Cecilia Radu, noul Director General Novo Nordisk Romania

 

Începând cu luna aprilie, doamna dr. Cecilia Radu a preluat poziția de Director General al reprezentanței din România a companiei Novo Nordisk A/S, lider mondial în tratamentul diabetului zaharat. 

Cu o experiență de 15 ani în industria farmaceutică, doamna dr. Cecilia Radu a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, după care a activat în industria farmaceutică, parcurgând toate treptele profesionale, de la reprezentant medical la poziții de management, atât în companii farmaceutice producatoare de medicamente inovative, cât și de medicamente generice (precum Sandoz și GlaxoSmithKline).

“Sunt încântată să mă alătur echipei Novo Nordisk România, companie care în cei peste 90 de ani de existență a contribuit fundamental la îmbunătățirea stării de sănătate si a calitatii vietii pacienților cu diabet zaharat, dar și cu alte boli cronice (precum hemofilia, deficitul congenital de Factor VII, Trombastenia Glanzmann, tulburari de crestere, obezitate), din România și din întreaga lume, fiind singura companie care a asigurat medicamente pentru îngrijirea diabetului în țara noastră înainte de 1989.

Obiectivul Novo Nordisk este de a continua această veche tradiție în România și de a contribui la creșterea calității vieții pacienților din România, pe termen lung. Atât prin medicamentele pe care le avem în portofoliu, cât și prin investițiile în cercetarea științifică și campaniile educaționale pe care le derulăm, dorim să contribuim la o mai bună conștientizare a bolilor, la creșterea duratei și a calității vieții pacienților. Astăzi, Novo Nordisk înseamnă responsabilitate față de pacienți, față de angajați, față de comunitate și față de investitori”, a declarat dr. Cecilia Radu.

Dr Cecilia Radu Novo Nordisk

“Novo Nordisk își propune să contribuie în continuare la crearea unui mediu de afaceri etic, care să permită accesul bolnavilor din Romania la tratament adecvat, la standarde europene, în condiții de transparență, încredere și înalt profesionalism”, a punctat dr. Cecilia Radu.

Compania Novo Nordisk A/S a fost fondată în anul 1923, în Danemarca, la scurt timp de la descoperirea insulinei, și a devenit rapid lider mondial în tratamentul diabetului zaharat. Medicamentele Novo Nordisk ajung acum la bolnavii din peste 180 de țări din întreaga lume, iar numărul angajaților depășește 41.000.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *