Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

21 Jul 2014

Ciuc. Încă una și mă duc. De tot și responsabil

Ciuc. Încă una și mă duc. De tot și responsabil

 

Vă amintiți probabil cum, în urmă cu un an, propuneam programul “Laptele, cornul, mărul și halba”, pornind de la epocalul studiu de 18.000 de euro care ne arăta că “un consum moderat de bere poate îmbunătăţi memoria şi nivelul de atenție”. 

După ce Ursus a mai cerut un rând, în special pentru gravide, astăzi a venit rândul celor care produc berea Ciuc să mimeze grija față de soarta bețivanilor care se vor strânge în această săptămână la Padina Fest.

Un extras din cel mai idiot comunicat de presă din această vară:

Sustinand importanta unui consum responsabil de alcool prin mesajul „Muzica se mixeaza bine, bauturile nu!”, programul incurajeaza consumatorii sa traiasca altfel si sa se bucure de viata alegand sa consume cu moderatie. „Prin programul de Harm Reduction, impreuna cu ALIAT, Ciuc® vrea sa arate oamenilor ca se pot bucura mai mult de muzica lor preferata, de un festival sau de o petrecere daca aleg sa consume responsabil. Ne dorim sa amplificam importanta pastrarii controlului si transformarea consumului moderat intr-un obicei”, a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Global and Premium Brands, Heineken Romania.

 

Nota, vă rog.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *