Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

3 Jan 2013

BEST OF 2012. Cele mai citite articole de pe blog în anul 2012. Mulțumiri!

BEST OF 2012. Cele mai citite articole de pe blog în anul 2012. Mulțumiri!

 

1. Prostamol sau Prostenal? Nu, nu asta e întrebarea. Alegerea este simplă între un medicament și un supliment nutritiv.

 

2. Tu știi ce bea copilul tău? Inițiativa de schimbare a legii apei. Concentrația de nitrați trebuie să fie marcată pe etichetă la nivelul indicat de medici

 

3. Scandalul Servier și relevanța pentru România (I). Despre opacitate versus transparență, atunci când este vorba despre sănătatea oamenilor.

 

4. Raport devastator al NICE asupra sistemului de compensare a medicamentelor din România. Cum se pot economisi peste 16 milioane de euro? Eliminând compensarea “medicamentului cu nume de discotecă”.

 

5. Șmecherii din medicină. Scandalul rețetelor falsificate duce spre șeful Institutului Oncologic București. Despre Aloxi și farmaciile Dona

 

6. Actavis România a plimbat zeci de medici la prestigiosul Congres de Oncologie din Emiratele Arabe Unite. Pentru educație medicală, doar nu vă gândiți la turism și shopping!

 

7. Primele reacții după articolul “Scandalul Servier și relevanța pentru România”. Avocații din oficiu ai Servier au descoperit rețelele sociale. Azi, domnul Eduard Carauleanu de la Conseco International

 

8. Lista de medicamente compensate. 140 de molecule așteaptă în tăcere, în timp ce mii de bolnavi nu pot beneficia de o viață mai lungă și de o calitate mai bună.

 

9. Scandalul Actavis-Dubai. Reacția incredibilă a șefului Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae: “Care e problema? A merge în Dubai nu e un lux!”

 

10. O întâlnire astrală cu Dumitru Prunariu. Mă gândesc să fiu o mitocondrie. Sau mi-ar sta mai bine ca aparat Golgi?

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *