Pages Menu
TwitterRssFacebook
Blog Marius Geanta
Categories Menu

27 Dec 2012

Anatomia lui Mos Crãciun. Plus fisa de externare din 27 decembrie 2012 :)

 

M-am jucat putin cu aplicatia Santa Anatomy in aceste zile in care Mos Craciun a fost prezent peste tot, solicitare care este imposibil sa fi ramas fara urmari asupra starii sale de sanatate.

Aplicatia ne-a dat insa posibilitatea de a scana starea de sanatate a lui Mos Craciun, pentru a-i prescrie eventual un tratament pentru un an de zile, pana la urmatoarea vizita, in 2013.

Mos Craciun

Concluziile consultului medical, via Appstore:

1. Volumele expiratorii si inspiratorii pulmonare sunt la parametri maximi, asa incat Mosului nu i-a fost greu sa foloseasca intens exprimarea: “HO! HO! HO! Meeeeryy Christmaaaasssss”

2. Indicele de Masa Corporala pare a avea valoarea de 24.8, ceea ce il face candidat pe Mos Craciun pentru chirurgia bariatrica. Nu este de mirare ca Mosul a ajuns asa: ganditi-va ca ar primi o singura prajitura in fiecare dintre cele 75 de milioane de camine pe care le viziteaza de Craciun!

3. Mos Craciun trebuie sa parcurga in jur de 8 milioane de kilometri pe ora pentru a ajunge in toate casele. Viteza pe care o atinge sania trasa de Rudolf este de 1.500 Mach. Numai ca Mosul a fost precaut si a purtat o centura de siguranta adecvata, iar problemele cu sciatica sunt minore.

4. Mos Craciun sufera de o leziune a nucleului hipotalamic dorsomedial. Acest nucleu este responsabil pentru producerea furiei. Dar cum Mos Craciun nu are o astfel de emotie negativa, este posibil sa sufere de o leziune a acestui nucleu.

5. S-a constatat prezenta unei cardiomegalii, care insa nu pune probleme deosebite, stiut fiind faptul ca Mos Craciun are o inima mare.

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *